Wraps med fiskepinner og karrimajones

Wraps med fiskepinner og karrimajones

En klassisk barnefavoritt servert med en tvist!

Foto: Lerøy - Øystein Klakegg

Du trenger

  • 24 stk fiskepinner*
  • 8 stk tortillalefser av fullkorn*
  • 8 håndfuller salatblanding
  • 8 ss lettmajones*
  • 2 til 4 ts karri (tilpass etter eget ønske)

Slik gjør du det

  1. Forvarm ovnen til 175 grader. Varm tortillalefser i folie i 3-5 minutter.
  2. Stek fiskepinnene som anvist på pakken.
  3. Bland sammen majones og karri, og smør utover tortillalefsene.
  4. Legg salat og fiskepinner på toppen og server.

*Allergener: Fisk, gluten, egg

Cøliaki? Bruk glutenfrie lefser eller pitabrød

Eggallergi? Bruk lettrømme eller yoghurt istedenfor majones

Top