tunfiskrøre

Spicy tunfiskrøre

Spicy tunfiskrøre

En herlig krydret tunfiskrøre som kan varieres med de ingrediensene du liker best. Passer perfekt som pålegg for store og små.

tunfiskrøre

Du trenger

  • 3 dl lett creme fraiche*
  • 4 bokser tunfisk i vann* (MSC-sertifisert)
  • 4 stilker vårløk
  • 2 syrlige epler
  • 1 chili
  • 2 paprika
  • Karripulver (kan droppes)
  • 1/2 sitron
  • Salt og pepper

Slik gjør du det

  1. Skjær vårløk, eple, paprika og chili i små biter.
  2. Hell vannet av tunfisken.
  3. Bland grønnsakene sammen med tunfisk og creme fraiche i en bolle.
  4. Smak til med karri, salt, pepper og sitronsaft.

 

Tips! Legg tunfiskrøren i en egen liten boks for å unngå søl i matpakken. Så kan barna legge røren på brød, knekkebrød eller pitabrød når det er tid for mat. Man kan også spise tunfiskrøre som dipp til knekkebrød eller grønnsaksstenger.

 

*Allergener: Melk, fisk

Laktoseintoleranse? Bruk laktosefri creme fraiche, eller erstatt med majones.

Melkeallergi? Bruk majones eller melkefrie alternativer til creme fraice. F.eks soyayoghurt eller havrebasert creme fraiche.

Top