Laksepålegg med urter

Laksepålegg med urter

Har dere rester av laks er det genialt å bruke i en påleggsalat. Bland laksen sammen med med urter og rømme og spis til lunsj dagen etter.

Du trenger

  • 500 gram laks, kokt eller stekt*
  • 2 dl lettrømme*
  • 1 håndfull friske urter, f.eks timian, dill, persille
  • 1/2 sitron
  • Salt og pepper

Slik gjør du det

  1. Finhakk urtene.
  2. Del laksen i små biter med en gaffel.
  3. Bland sammen urter, laks og rømme i en bolle.
  4. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.

 

Tips! Du kan gjerne bytte ut finhakkede urter med pesto.

 

*Allergener: Melk, fisk.

Laktoseintoleranse? Bruk laktosefri rømme

Melkeallergi? Bruk havrebasert creme fraiche, eller soyayoghurt.

Top