Påmelding til Matjungelen

Jungelen er dessverre stengt for påmelding for nye SFO/AKS, men åpner igjen før sommeren 2020!

Frist for påmelding var 20.november.

 

Vil få et jungelbrøl fra oss når påmeldingen åpner igjen?

Skriv deg opp på interesseskjemaet!

Meld din interesse

* indicates required

Hvordan vil du høre fra oss?

Du kan melde deg av epostlisten når som helst ved å klikke på linken i footermenyen på eposter fra oss. Mer info om personvern kan du finne på våre nettsider.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Blomst

En gang Matjungel-SFO, alltid Matjungel-SFO.

Når du allerede har funnet veien til jungelen, og meldt din SFO/AKS på, regnes dere som påmeldt i aktivitetsprogrammet. Vi trenger altså ikke en ny påmelding hvert år, og dere kan bruke aktivitetene igjen og igjen og igjen.

Forankring i skole og kommune

For at tilbudet skal forankres godt, både i skolen og kommunen, legger vi opp til en påmelding der både skoleeier og skoleleder må godkjenne deltakelse i prosjektet. 

 

Hvorfor melde seg på?

Alt innholdet i Matjungelen ligger åpent på våre nettsider og er gratis å bruke. Men påmeldte SFO/AKS vil få tilsendt gratis utstyrspakker og aktivitetshefter til barna, i tillegg til dedikert oppfølging fra oss, tilgang til lukket gruppe for Matjungelen-SFO og tilbud om deltakelse på seminarer og liknende.

 

Jobber du i kommunen?

Ønsker din kommune å melde på deres SFO/AKS i prosjektet? Ikke noe problem – ta kontakt med oss på post@matjungelen.no så sender vi mer informasjon.

Håper vi sees i jungelen!

Reddik

Har du spørsmål eller kommentarer til Matjungelen?

Ta kontakt med oss på post@matjungelen.no 

Husk: Du kan gjerne sende inn bilder og videoer fra aktivitetene på SFO til oss på e-post, så legger vi det ut på Jungeltelegrafen.

Top