Påmelding til Matjungelen

Vi åpner slusene for påmelding til Matjungelen siste uken i oktober, for oppstart januar 2021.

Vil få et jungelbrøl fra oss når påmeldingen åpner igjen?

Skriv deg opp på interesseskjemaet!

Meld din interesse

* må fylles inn

Hvordan vil du høre fra oss?


Du kan melde deg av epostlisten når som helst ved å klikke på linken i footermenyen på eposter fra oss. Mer info om personvern kan du finne på våre nettsider.

Vi bruker Mailchimp som vår markedsføringsplattform. Ved å klikke nedenfor for å abonnere, bekrefter du at informasjonen din vil bli overført til Mailchimp for behandling. Lær mer om Mailchimps personvernpraksis her.

Blomst

En gang Matjungel-SFO, alltid Matjungel-SFO.

Når du allerede har funnet veien til jungelen, og meldt din SFO/AKS på, regnes dere som påmeldt i aktivitetsprogrammet. Vi trenger altså ikke en ny påmelding hvert år, og dere kan bruke innholdet igjen og igjen og igjen.

Forankring i skole og kommune

For at tilbudet skal forankres godt, både i skolen og kommunen, legger vi opp til en påmelding der både skoleeier og skoleleder må godkjenne deltakelse i prosjektet. 

 

Hvorfor påmelding?

Alt innholdet i Matjungelen ligger åpent på våre nettsider og er gratis å bruke. Men påmeldte SFO/AKS vil få tilsendt gratis utstyrspakker og aktivitetshefter til barna, i tillegg til dedikert oppfølging fra oss, tilgang til lukket gruppe for Matjungelen-SFO og tilbud om deltakelse på seminarer og liknende.

 

Jobber du i kommunen?

Ønsker din kommune å melde på deres SFO/AKS i prosjektet? Ikke noe problem – ta kontakt med oss på post@matjungelen.no så sender vi mer informasjon.

Følg gjerne med på hva som rører seg i Matjungelen på sosiale medier.

Håper vi sees i jungelen!

Reddik

Har du spørsmål eller kommentarer til Matjungelen?

Ta kontakt med oss på post@matjungelen.no 

Husk: Du kan gjerne sende inn bilder og videoer fra aktivitetene på SFO til oss på e-post, så legger vi det ut på Jungeltelegrafen.

Top