Sjøburger

Sjøburger

Sjøburger er lett å lage og er et godt alternativ til en hamburger. Bruk ferdiglagde fiskekaker eller lag hjemmelagde fiskekaker av fiskefilét.

Til 8 sjøburgere trenger du:

  • 8 fiskeburgere/fiskekaker* – nøkkelhullmerket
  • 8 burgerbrød*, fullkorn
  • 1 pakke salat
  • 4 stk tomater
  • 1 stk agurk
  • 1 eple (kan sløyfes)
  • Pesto

Slik gjør du det:

  1. Varm fiskekakene i ovn på 180 °C i 8-10 minutter.
  2. Skjær grønnsaker og frukt i tynne skiver og fordel i skåler.
  3. Smør pesto på hamburgerbrødene og legg i fiskekaker og grønnsaker.
  4. Server sjøburgeren varm.

Tips: Blant gjerne pesto med lettrømme eller kesam for et mildere alternativ.

*Allergener: Laktose og gluten

Laktoseintolerant? Bruke fiskekaker uten melk. Les på pakken.

Cøliaki? Bruk glutenfrie burgerbrød eller glutenfrie brødskiver. De finnes ofte i frysedisken.

Top