Emballasje og avfall

34 students
Tilbake til kursoversikten

Vi kaster egentlig aldri noe – vi flytter det bare til et annet sted.

Når vi produserer mat bruker vi naturressursene, men vi bruker også naturressursene når vi produserer emballasjen til maten. Når maten er spist opp kaster vi emballasjen, men det trenger ikke ende der. Hvis vi resirkulerer emballasjen riktig kan materialene håndteres riktig og naturressursene kan brukes på nytt og på nytt. Slik unngår vi at materialer og farlige stoffer havner på avveie -eller i naturen.

I denne modulen får du lære mer om emballasje og spesielt plastemballasje, og hva vi kan gjøre for å ta vare på naturressursene våre på best mulig måte.

Instruktør

Kathrine

0.00 i gjennomsnitt basert på 0 rangeringer

5 stjerne
0%
4 stjerne
0%
3 stjerne
0%
2 stjerne
0%
1 stjerne
0%
Gratis
Top